EL MF ÀLEX VIDAL, CAMPIÓ DE LA 19ª EDICIÓ DE L’OBERT INTERNACIONAL DE FIGUERES MIQUEL MAS AMB 8,5 PUNTS, UN MÉS QUE EL MI OLIVIER TOUZANE. Aran Gasull, brillant vencedor amb 8 punts de 8 possibles al sub-12.

Alguns dels participants al VII Obert Internacional Infantil sub12.Ahir dijous van finalitzar 8 dies d’intensa lluita al Centre Cultural Molí de l’Anguila de Figueres, seu d’enguany de la 19a edició de l’Obert Miquel Mas. No hi va haver sorpreses a les dues darreres rondes i el MF Àlex Vidal, actualment a l’Olot, es va proclamar brillant campió amb 8,5 punts de 9 possibles.  Només a la 8a ronda, el jove MF lleidatà Ferran Solé va poder arrancar-li mig punt. Tot i així, Vidal va arribar a la darrera ronda sense el títol garantit, ja que el perseguia a mig punt el MI francès del Figueres Olivier Touzane, que també ha realitzat un gran campionat. Finalment però, a la darrera ronda es van complir els pronòstics i Vidal es va imposar amb les peces blanques al jove jugador de l’Alt Empordà, David Núñez, que ha fet un torneig molt complet, guanyant 23 punts d’elo Fide i quedant 7è absolut. Al segon tauler, el MI Touzane i el MC Colls entaulaven la seva partida, fet que donava la 2a posició al francès amb 7,5 punts i la 5a al jugador figuerenc Emili Colls amb 6. Ha completat el tercer lloc del podi el MF Ferran Solé, amb 6,5 punts. També amb els mateixos punts, en quarta posició i una gran actuació, cal destacar al jugador del Gerunda Francesc Parramon, que ha guanyat més de 30 punts d’elo Fide.

Els premis de trams d’elo se’ls han endut David Lorca i Albert Pau (1950 a 2099), Àngel Làzaro i Aritz Izagirre (1800 a 1949), Gac Riwal i Guim Estruch (1650 a 1799) i Flavio Hervàs i Laura Viñolas (menys de 1650).

El MC Lluís Parals ha estat el millor jugador local, Voegeli Max el millor veterà, i els premis d’edats de sub16 a sub 12 han estat per a Rosa Sabater, Armand López i Juan Alber García, respectivament.

VII Obert Internacional Infantil sub-12

Aran Gasull, brillant vencedor amb 8 punts de 8 possibles

El jugador Aran Gasull del Tres Peons de Barcelona, tot i partir amb el nº 7 del rànking inicial, ha estat el brillant vencedor de la 7a edició de l’Obert sub-12 vencent  en les 8 partides disputades. A la 8a ronda es va imposar a Jordi Camprubí del Banyoles, que amb 5 punts i tot i estar lluitant pel podi les darreres rondes, ha finalitzat en 6a posició.

Albert Fernández, del Cerdanyola del Vallès, en va tenir prou amb unes taules a la darrera ronda contra Pau Manel Prada (Paretana) per ser segon amb 6 punts. Amb els mateixos punts es va classificar en 3a posició Aleix Miró (Paretana) que es va imposar a Adrià Prada a la darrera ronda. Miró millora en un lloc la classificació de l’any anterior. En quarta posició s’ha classificat el jugador del Figueres Arnau Vilà, essent així el primer gironí, amb 5,5 punts. Vilà ha necessitat entaular la darrera partida per assolir el 4t lloc. Amb els mateixos punts, s’ha classificat 5è Màxim Anguera del Sitges Prado. Fernández, Vilà i Anguera tenen doble mèrit d’haver-se classificat entre els 5 primers, ja que tots 3 són encara jugadors sub-10.

Els 5 primers classificats s’han repartit més de 400 eur en material esportiu o jocs digitals i que podran adquirir als patrocinadors de Barcelona Peón de Rey i a Zona Digital de Figueres.

Els tres primers sub10 classificats que no han obtingut premi de la general han estat Pol Ortiz (Tres Peons), Eric Iborra (Joviat Fundació) i Lluís Compte (Figueres), mentre que els tres primers sub8 han estat Pau Manel Prada (Paretana), Arsenii Zakharov i Eric Garcia (Gran Penya). Les tres primeres classificades femenines en sub12, sub10 i sub8 han estat Lledó Espada (Llinars), Laura Toquero (Llinars) i Judith Bonillo (Granollers-Canovelles).

Com es pot veure, nombrosos jugadors i jugadores de les comarques de Barcelona han ocupat les primeres places de la classificació. Per segon cop el torneig Infantil era vàlid per Elo Fide i Feda a banda del català.

L’Obert de Figueres, en una edició més modesta que les anteriors -amb 3 titulats internacionals entre els participants, pels 11 de l’any anterior-, però donant opcions a altres jugadors a aconseguir importants premis, ha repartit 2850 eur al grup absolut. En el marc de l’Obert s’han disputat altres activitats, com són el tradicional partit de futbol sala entre jugadors i organització o l’Actiu Territorial de Figueres. L’equip arbitral, com sempre impecable, ha estat encapçalat un cop més per l’Àrbitre Internacional Eduardo López, amb el suport de Carles Vilà.

Participants del sub12 amb els premis

Alguns dels participants al VII Obert Internacional Infantil sub-12

podi i autoritats

La cerimònia de clausura, d’esquerra a dreta amb Eduardo López (àrbitre principal), Josep M. Agustí (vicepresident del Casino Menestral), Àlex Vidal, Olivier Touzane i Ferran Solé (primer, segon i tercer respectivament), Carles Falgueras (director del torneig i president del Club d’Escacs Figueres) i Josep Serra (vicepresident de la Federació Catalana d’Escacs).

Figueres, 16 d’agost del 2018

EL MF ÀLEX VIDAL, AMB UNS IMPRESSIONANTS 7 DE 7, HO TÉ TOT DE CARA PER GUANYAR L’OBERT MIQUEL MAS, QUAN MANQUEN DUES RONDES

Dimarts, a la 7a ronda, el MF de l’Olot Àlex Vidal es va desfer del jugador del Cardona David Lorca, tal i com havia fet en les 6 rondes anteriors amb tots els seus rivals. Ara se situa líder en solitari, amb 7 punts de 7 possibles, seguit a un punt del MI Olivier Touzane, que ahir es va imposar a Xavier Vilalta. A la 8a ronda, Touzane s’enfronta amb negres al jugador del Gerunda Francesc Parramon, que amb 5,5 és tercer, mentre que Vidal defensarà el liderat contra el jove MF lleidatà Ferran Solé. A la tercera taula s’enfrontaran Nuñez (5)-Castells (5,5) i a la quarta Colls (4,5)-Claret (5).

VII Obert Internacional Infantil sub-12

Dilluns va començar la 7a edició del sub-12, amb gairebé 40 jugadors vinguts d’arreu de Catalunya, alguns d’ells, amb podis aconseguits al torneig Calculín organitzat pel Llinars.

Després de les 4 primeres rondes, és a dir, el 50% del torneig, només dos jugadors han aconseguit guanyar les 4 partides i avui dimecres, a la 5a ronda, s’enfronten entre ells a la taula 1; són Aran Gasull contra Albert Fernández. A la segona taula, l’únic jugador amb 3,5, Màxim Anguera s’enfronta contra Jordi Camprubí amb les peces negres.

Dijous es disputaran les darreres rondes dels 2 grups, a partir de les 9:30 hores del matí. Al voltant de les 14 h s’efectuarà l’entrega de premis al mateix local el Centre Cultural Molí de l’Anguila, on es repartiran més de 3000 eur.

Figueres, 15 d’agost del 2018

EL MF ÀLEX VIDAL, EL MI OLIVIER TOUZANE I FRANCESC PARRAMON, LIDEREN AMB 4 PUNTS DE 4 L’OBERT DE FIGUERES MIQUEL MAS

Després de les 4 primeres rondes, Àlex Vidal, Olivier Touzane i Francesc Parramon lideren l’Obert Internacional de Figueres amb 4 de 4.  Ahir dissabte, en l’únic dia amb doble ronda, es van imposar respectivament a Emili Colls, David Lorca i Ferran Solé, això sí amb molta lluita al tauler.

Està sent un Obert amb molta igualtat, on tots els jugadors s’esforcen al màxim i posen en molts problemes a jugadors més consolidats i de nivell teòricament superior. Per exemple ja a la ronda 1, el jugador de la Bisbal Manuel Morales va posar en moltes dificultats al número 1 de l’Obert, el MF Àlex Vidal, en una partida molt llarga, de les últimes d’acabar. Finalment però Vidal va imposar la seva major experiència.

En canvi, ahir a la 4a ronda sí que hi va haver algunes sorpreses. Les més destacades, la victòria de Jaume Viñas davant Albert Pau, tots dos del Figueres, la mateixa victòria del jugador del Gerunda Parramon, davant el fort MF Ferran Solé, o les taules de Guim Estruch contra el número 9 del rànking Miquel Castells al tauler nº 4.

També cal destacar a la jove jugadora figuerenca Laura Viñolas que està progressant molt i a la doble ronda d’ahir, va entaular al matí amb Alfonso Pérez, i a la tarda va vèncer a Josep Maria Vilanova, un dels seus mestres.

Figueres, 12 d’agost del 2018

Sala de joc al Molí de l'Anguila

Sala de joc al Molí de l’Anguila

TRET DE SORTIDA A LA 19ª EDICIÓ DE L’OBERT INTERNACIONAL D’ESCACS DE FIGUERES MIQUEL MAS AMB FORÇA CANVIS

El XIX Obert Internacional d’escacs de Figueres Miquel Mas, s’ha iniciat aquest passat dijous a les 16:30 h a la nova ubicació d’enguany, el Centre Cultural El Molí de l’Anguila de Figueres. 62 participants prenen part al grup absolut –que fusiona els grups A i B d’anteriors edicions-, mentre que dilluns 13 d’agost començarà la 7a edició de l’Obert Sub-12. En total s’arribarà als 100 participants.

Enguany hi ha pocs titulats internacionals cosa que permetrà que els premis importants estiguin a l’abast de jugadors locals i gironins. En total es repartiran entre els dos grups més de 3000 eur en premis.

Entre els màxims favorits per aconseguir el títol hi ha el Mestre Fide (MF) santaeugenienc, actualment jugador de l’Olot, Àlex Vidal, el Mestre Internacional (MI) del Figueres Olivier Touzane, o el MF lleidatà i habitual del torneig de Figueres, Ferran Solé, de només 17 anys. Entre els jugadors locals, el MC Emili Colls és el més ben posicionat.

Figueres, 9 d’agost del 2018 

EL FIGUERES SUB-12, DESPRÉS DE PROCLAMAR-SE CAMPIÓ DE GIRONA, ACONSEGUEIX SER 3er DE CATALUNYA A LA FINAL A 8 CELEBRADA AQUEST CAP DE SETMANA A FIGUERES

S’ha celebrat aquest cap de setmana la Final de Catalunya per equips sub-12, amb la representació dels 8 millors equips de Catalunya. El Figueres estava classificat com a Campió de Girona i el Santa Eugènia com a segon, mentre que l’Alt Empordà-Peralada ha pogut participar gràcies a alguna renúncia i ha estat el club organitzador. El torneig ha tingut lloc a la Catequística de Figueres, amb sistema eliminatori, quarts de final, semifinal i final.

L’equip sub-12 del Club Escacs Figueres ha estat composat per Arnau Vilà, Jokin Casado, Pep Roura, Ferran Escriba i David Rodriguez, obtinguent una meritòria tercera plaça.

A la primera ronda el resultat va ser Figueres 2,5-Mollet 1,5. Amb aquesta victòria el Figueres accedia a la semifinal, i obtenia el dret a lluitar pels podis.

A la segona ronda el Figueres perdia 1 a 3 contra el Paretana –que a la fi seria el campió-. En aquest matx els campions de Girona no varen estar massa encertats ja que dues partides amb avantatge decisiva varen caure al final a favor dels rivals.

Així doncs el Figueres lluitaria pel tercer lloc contra l’Alt Empordà-Peralada. Aquest matx el va guanyar el Figueres per 3 a 1, assolint un merescut 3er lloc.

La final la van disputar el Paretana i el Llinars, empatant 2 a 2 i quedant campió de la categoria el Paretana per millor desempat.

El jugador més destacat del Club Escacs Figueres va ser Arnau Vilà guanyant les 3 partides disputades, amb un molt bon joc.

Figueres, 14 de maig de 2018

MÉS DE 100 PERSONES PARTICIPEN A LES ACTIVITATS ORGANITZADES PEL CLUB D’ESCACS FIGUERES DURANT LES FIRES I FESTES DE LA SANTA CREU

El Club d’Escacs Figueres ha organitzat diferents activitats escaquístiques durant les Fires i Festes de la Santa Creu 2018. El dia 1 de maig al matí, va tenir lloc a la Rambla la 29ª edició del Campionat de partides llampec on hi van participar prop de 50 jugadors de totes les edats.

El Campionat es va dividir en 5 grups, 2 d’infantils formats per nens i nenes

d’edats entre 7 i 10 anys majoritàriament, que van ser guanyats per Lluc Crespo i Aleix Blasi, tots dos del Club d’Escacs Figueres. La final a 4 va donar la següent classificació: Max Villalba campió, Nerea Pastor sots-campiona, Aleix Blasi i Lluc Crespo en 3ª i 4ª posición d’un total de 17 jugadors.

També es van organitzar 3 grups més seniors, amb el MF Jordi Cuadras i diversos Mestres Catalans, on també hi van participar alguns joves jugadors sub12. Els 3 grups de 10 jugadors cadascun de la 1ª fase van ser guanyats pel MC Jordi Serra, Carles Falgueras i el MC Àlex Pinsach, tots 3 amb 9 punts de 9 possibles. Es va fer una final a 6 jugadors en sistema lliga, formada pels 2 primers classificats de cada grup, de manera que la final la van completar, el MF Jordi Cuadras, Flavio Hervás i Angel Gutiérrez, tots 6 del Figueres, excepte Cuadras del Banyoles i Hervás, de l’Alt Empordà-Peralada. La classificació final i va ser: Cuadras, 4,5 punts, Gutierrez, 3,5, Serra, 3,5, Pinsach 2, Falgueras 1 i Hervás, 0,5.

A la tarda, i per quart any consecutiu, es va celebrar una partida d’escacs vivents, on les “peces” eren representades majoritàriament per jugadors de l’Escola del Club Escacs Figueres, tot i que també s’hi van afegir alguns adults. Molta gent va seguir la representació de la partida magistral, conduïda i comentada pel MC Emili Colls. En aquesta ocasió es tractava d’una partida guanyada pel campió mundial Magnus Carlsen contra MV Lagrave.

Per últim, el dissabte dia 5 de maig, es va disputar la 1a edició del torneig de ràpides Embarraca’t 2018, davant de la barraca del club. Al coincidir amb la darrera ronda de l’Obert sub-12 Calculín, hi va haver poca participació, resultant vencedors en el grup sub16, Laura Viñolas i Pep Roura, del Figueres, i Nerea Pastor (Figueres) i Daniel Pastor (Gerunda) en el grup sub10.

Figueres,  7 de maig de 2018

DOMINI ABSOLUT DEL CLUB ESCACS FIGUERES A LA FASE PRÈVIA DEL TORNEIG CALCULIN, AMB VICTÒRIA FINAL PER A JOKIN CASADO

Ha finalitzat a Figueres la fase prèvia del Torneig Calculín, on hi han participat més de 60 joves escaquistes. Si el Figueres ja era el club amb més participació, amb gairebé el 50%  dels inscrits, la classificació final ha reflectit encara un major domini on entre els cinc primers classificats, quatre han estat del C.E. Figueres

El guanyador ha estat Jokin Casado del Club Escacs Figueres amb 6 de punts, amb un joc molt seriós on només ha cedit dues taules. També molt bon torneig del segon classificat Arnau Vilà (Figueres) amb els mateixos punts i millor sub-10. Triple empat a 5,5 punts del tercer al cinquè classificat, on els desempats van donar el tercer lloc al jugador Daniel Fernandez (Gerunda). En quart i cinquè lloc, s’han classificat Pep Roura i David Rodriguez, tots dos del Figueres.

També bones actuacions de Lluís Compte i Nerea Pastor amb 4,5 punts. Pol Pujolar, Lluc Crespo, Aniol Pibernat, Oriol Mención, Bogdan Bosch i Marc Bartra van totalitzar 4 punts de 7 possibles.

Es classifiquen dos jugadors per categoria per jugar la fase final a la seu del Club Escacs Llinars, club organitzador, que tindrà lloc a partir del 19 de maig durant 4 dissabtes consecutius. Hi hauran els 8 millors de cada categoria provinents dels 4 torneig de les fases prèvies que s’han disputat arreu de Catalunya, on jugaran un tancat a 7 rondes.

El Club Escacs Figueres estarà representat per Jokin Casado a sub-12, Arnau Vilà a sub-10 i Jan Pol Osses a sub-8.

Jokin Casado del Figueres, campió del Calculín.

Jokin Casado del Figueres, campió del Calculín.

EL FIGUERES “A” PARTICIPA A LA FINAL DE LA COPA CATALANA PER 4t ANY CONSECUTIU I ACONSEGUEIX LA 6a PLAÇA A BARCELONA

El Figueres A ha estat 6è a la Final absoluta de la Copa Catalana celebrada ahir diumenge a Barcelona. Malgrat fer mig punt més que l’any passat (16,5), enguany no ha pogut empatar a la 5ª plaça com va fer a l’edició anterior. Tot i així, és la 4ª participació consecutiva del Figueres A a la final, que enguany es va disputar a Barcelona, i la 3ª consecutiva que obté entre la 5ª i 6ª plaça.

L’equip estava integrat pel MI Jorge Gonzalez, el MC Óscar Baños i el MF Eduard Ibàñez i el MC Lluís Parals. Justament aquest darrer va aconseguir la victòria més brillant, a la darrera ronda, contra la Gran Mestre Femenina i MI, Ana Matnadze en una bona partida d’atac. Parals va totalitzar 4 punts de 9 possibles.

L’equip va aconseguir 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

El Figueres B que enguany s’havia classificat per a la final de Preferent va totalitzar 11,5 punts, mig menys que l’any anterior, i va ser desè, a mig punt del 9è, amb 1 victòria i 2 empats. Van formar l’equip Albert Pau –l’únic titular de l’equip B-, Jaume Viñas, Marcos Piedrabuena i la jove jugadora Laura Viñolas, que recentment va ser subcampiona femenina sub-16 de Catalunya.

Classificació Final Absoluta de la Copa Catalana – Barcelona, 22 abril 2018

Ordre Equip 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Des1
1 Escola d’Escacs de Barcelona * 2 3 3 3 4 4 4 4 29,5
2 Colon Sabadell Chessy 2 * 2 3 4 4 3 27,5
3 Foment Martinenc 2 * 3 3 4 24,5
4 Valls 1 1 ½ * 2 3 3 4 4 20,0
5 Olot 1 ½ 2 * 2 0 3 4 17,5
6 Figueres 1 0 ½ 2 * 3 16,5
7 Sant Cugat 0 1 1 4 1 * ½ 3 4 16,0
8 LLeida 0 ½ 1 * 1 4 15,5
9 Reus Deportiu 0 0 1 0 1 1 3 * 4 11,5
10 Almenar 0 1 0 0 0 ½ 0 0 0 * 1,5

PEP ROURA, ENCAPÇALA LA CLASSIFICACIÓ DEL GRUP VERMELL DEL CALCULIN QUE ES DISPUTA A FIGUERES

Després de la 3ª i 4ª ronda, només Pep Roura del Figueres i Guillem Campos de l’Alt Empordà-Peralada compten les seves partides per victòries al grup vermell del Calculín que es disputa a Figueres. Jokin Casado, també del Figueres és 3er empatat amb Yao Chen Hong de l’Olot, amb qui fa fer taules a la 4ª ronda. Entre els 12 jugadors amb 3 punts, 5 són del Figueres. Dissabte vinent torna el torneig al Casino Menestral.

Figueres, 23 d’abril de 2018

EL CLUB ESCACS FIGUERES OBTÈ UN GRAN ÈXIT ABANS DE COMENÇAR, AMB LA PARTICIPACIÓ DE 28 JOVES ESCAQUISTES, EN L’ORIGINAL TORNEIG SUB-12 ORGANITZAT PEL LLINARS A 4 SEUS DIFERENTS

El Figueres va organitzar al Casino Menestral aquest dissabte la primera jornada de l’original torneig ideat i organitzat pel Club Escacs Llinars del Vallès anomenat Calculín. Aquest torneig es disputa en 4 seus diferents de Catalunya, simultàniament, durant 4 dissabtes i els primers 2 classificats de cada categoria, jugaran una fase final a Llinars, també durant 4 dissabtes. És un torneig sub12 (amb categories sub8, sub10 i sub12) obert a jugadors fins a 1750 punts d’elo català.

Les seus a banda de Figueres, on es disputa el Calculín vermell, són Llinars (groc), Sabadell (verd) i Sant Boi (blau). Aquest darrer compta amb 32 inscrits, mentre que els altres 3 estan entre 62 i 63 jugadors tots ells.

El Figueres ha obtingut un èxit important ja abans de començar, ja que és, amb diferència, el club de Catalunya que més joves jugadors hi aporta, un total de 28 alumnes provinents gairebé tots de l’Escola del club, cosa que demostra la important i ingent tasca que fa el club amb els escacs base de Figueres i comarca. Amb 19 jugadors el Badia és el segon club amb més jugadors, seguit del Sabadell i Llinars amb 16 i 15 respectivament. Si parlem exclusivament del Calculin vermell de Figueres, els altres clubs que hi aporten més jugadors són l’Alt Empordà-Peralada amb 11 jugadors i el Santa Eugènia de Girona amb 7.

Després d’aquesta primera jornada, on es van disputar 2 rondes, només 15 jugadors han aconseguit vèncer les dues partides, dels quals, els del Club Escacs Figueres són:

Casado Graboleda Jokin

Roura Cortada Pep

Compte Auge Lluis

Blanch Gimenez David

Pastor Rico Nerea

Montero Padilla Isac

La 2a i 4a jornada es disputarà a la Catequística i la 3a (28/4) tornarà al Casino Menestral.

Figueres, 16 d’abril de 2018

EL FIGUERES “A” CAU CONTRA EL MOLLET 7,5 A 2,5 I ACABA 8è CLASSIFICAT A LA MÀXIMA CATEGORIA CATALANA

L’onzena i darrera ronda de la final “A” de Divisió d’Honor, es va disputar en un hotel de Barcelona reunint tots els equips de Divisió d’Honor junts per primera vegada. Es va viure una gran jornada d’escacs, amb diferents reptes en joc per molts equips. El Sabadell va certificar el seu segon títol consecutiu, l’Olot va salvar la categoria vencent el Gerunda, de manera que hi continuarà havent 3 equips gironins a la màxima categoria l’any vinent i finalment les tres places descens són per a Catalunya, Peona i Peó i Sant Cugat.

El Figueres, ja amb els objectius complerts amb escreix, va lluitar de valent contra el potent Mollet -4t classificat final-, però va acabar perdent per 7,5 a 2,5. Només una victòria, la de Lluís Parals per incompareixença del seu rival, i tres taules, de Falgueras, Pau i Serra. Molt destacable aquestes darreres taules del MC Jordi Serra, que sempre amb la iniciativa a la partida, va jugar contra el GM Arenas de pràcticament 2500 punts Elo. Excel.lent torneig de Serra amb 4,5 de 11 jugant entre molt amunt, entre el 2on i el 4t tauler. Molt bon torneig també del MC Òscar Baños, amb 5,5 de 10, del MI Olivier Touzane, amb 4,5 de 7, o del GM Gozzoli amb uns 5 de 5 espectaculrs que ja vam destacar la passada ronda.

Els resultats individuals varen ser:

                        MOLLET                7,5 – 2,5               FIGUERES                                                          

1 DEMUTH , ADRIEN 1-0 GONZALEZ RODRIGUEZ,JORGE
(OF:2 Títol: GM Elo:2528 Variació: 2.70) (OF:3 Títol: MI Elo:2381 Variació: -2.10)
2 ARENAS VANEGAS, DAVID ½-½ SERRA PAGES, JORDI
(OF:4 Títol: GM Elo:2495 Variació: -1.89) (OF:5 Títol: MC Elo:2338 Variació: 1.89)
3 GARRIGA CAZORLA, PERE 1-0 IBAÑEZ TARRADELLAS, EDUARD
(OF:5 Títol: MI Elo:2469 Variació: 2.40) (OF:7 Títol: MF Elo:2319 Variació: -2.70)
4 FERNANDEZ DIAZ, CRISTIAN 1-0 BAÑOS , OSCAR FRANCISCO
(OF:6 Títol: MF Elo:2349 Variació: 3.08) (OF:8 Títol: MC Elo:2307 Variació: -3.96)
5 MONTILLA CARRILLO, ESTEBAN 1-0 PINSACH GELABERT, ALEXANDRE
(OF:8 Títol: MF Elo:2315 Variació: 4.23) (OF:10 Títol: MC Elo:2294 Variació: -7.52)
6 MORROS FAURA, RICARD 1-0 COLLS GELABERTO, EMILI
(OF:11 Títol: MC Elo:2332 Variació: 3.78) (OF:11 Títol: MC Elo:2271 Variació: -6.72)
7 BALS HERNANDEZ, JORDI 0-1 PARALS MARCE, LLUIS
(OF:12 Títol: MC Elo:2268 Variació: -4.00) (OF:12 Títol: MC Elo:2213 Variació: 4.00)
8 GARCIA MARIN, GUILLEM ½-½ PAU PLANA, ALBERT
(OF:14 Títol: MC Elo:2188 Variació: -0.48) (OF:15 Elo:2165 Variació: 0.54)
9 FERNANDEZ LOZANO, FRANCESC 1-0 ALONSO JIMENEZ, JOAN
(OF:15 Elo:2192 Variació: 6.48) (OF:18 Elo:2092 Var.: -6.48)
10 CARO MARTINEZ, RAMON ½-½ FALGUERAS MARTI, CARLES
(OF:24 Elo:1976 Variació: 1.75) (OF:23 Elo:2024 Var: -1.26)