BONA PARTICIPACIÓ AL 12è TORNEIG DE PARTIDES RÀPIDES DE LA FESTA DE SANT BALDIRI DEL CARRER NOU AMB VICTÒRIA DEL MF JORDI CUADRAS I JUAN ALBER GARCIA AL GRUP INFANTIL

El dissabte es va celebrar la 12ª edició del Torneig de Partides Ràpides de la Festa de Sant Baldiri del carrer Nou, amb la participació d’una trentena de jugadors de totes les edats.

El Torneig, organitzat pel Club d’Escacs Figueres, es va dividir en dos grups infantils, que van tenir com a vencedors a Jokin Casado i Juan Alber Garcia. Ambdós van disputar la final infantil, amb victòria per al segon. Tos dos jugadors es van endú el seu trofeu i tots els jugadors infantils participants van tenir com a premi un llibre d’escacs.

Per altra banda, el grup senior va comptar amb 10 participants. Després de disputar-se una lliga en què va sortir vencedor Jordi Cuadras amb 9 victòries de 9 possibles, es va disputar una final a 4 amb sistema lliga (3 rondes), on a part de Cuadras es van clasificar el MC Jordi Serra, Oliver Pérez i Robert C. Alvarez.

La final la va guanyar el Mestre Fide Jordi Cuadras, seguit del MC Jordi Serra, Robert C. Alvarez i Oliver Pérez. Pérez, actual campió sub-14 de Catalunya d’escacs actiu, va classificar-se per a la final amb gran mèrit, després de fer 6,5 de 9 en la fase prèvia, demostrant la seva força en les partides a ritme més ràpid.

Jordi Cuadras també es va proclamar vencedor de l’actiu de Sant Gregori celebrat al matí, amb 8 punts de 9 possibles, mentre que Emili Colls va ser 5è.

Final Four del Torneig de Sant Baldiri disputada per Oliver Pérez, Jordi Serra, Robert C Alvarez i Jordi Cuadras, dominada per aquest darrer.

Final Four del Torneig de Sant Baldiri disputada per Oliver Pérez, Jordi Serra, Robert C Alvarez i Jordi Cuadras, dominada per aquest darrer.

Figueres, 22 de maig de 2017

Els comentaris estan tancats.