MOLTA PARTICIPACIÓ AL II TORNEIG ESCOLAR ORGANITZAT PEL CLUB D’ESCACS FIGUERES

Aquest passat dissabte, s’ha celebrat una gran matinal d’escacs al Casino Menestral Figuerenc amb el II Torneig Escolar organitzat pel Club d’Escacs Figueres.

Al torneig hi han participat 34 joves escaquistes dividits en dos blocs. En el primer hi han participat 20 alumnes en dos grups provinents bàsicament de les escoles de Figueres i comarca on els monitors del Club d’Escacs Figueres hi imparteixen classes en horari extraescolar. Per a molts dels alumnes era el seu primer campionat disputat amb rellotge, ja que fa poc que s’han iniciat en el món dels escacs. Els dos grups han estat encapçalats per Sergio Soler (Sant Pau) amb 6 punts i Bodgand Bosch (Sant Pau) amb 5,5 punts.

En el bloc de jugadors ja consolidats,  amb 14 participants, el més destacat per número de victòries ha estat Jokin Casado del Club Escacs Figueres.

Amb això, finalitzen les activitats a les Escoles de Figueres, pel que fa a activitats extraescolars, però continuen les activitats d’estiu a l’Escola del Club Escacs Figueres.

Així mateix, cal recordar que el proper divendres 16 de juny el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Figueres i el Club d’Escacs Figueres, organitzen un Campionat Escolar com a Festa de Cloenda de la 5a edició de la Campanya Escacs a les Aules, en la que ja hi ha inscrits més de 300 alumnes. L’esdeveniment tindrà lloc a la pl. Catalunya de Figueres.

Figueres, 5 de juny de 2017

Els comentaris estan tancats.