ELS GM RIFF I MUÑOZ I EL MF ÀLEX VIDAL LIDEREN L’OBERT INTERNACIONAL D’ESCACS DE FIGUERES MIQUEL MAS AMB 3,5 DE 4

Avui dissabte s’han disputat les rondes 3 i 4 en una jornada intensa d’escacs matí i tarda. Després de les 4 primeres rondes, els GM Riff i Muñoz i el fort MF Àlex Vidal, lideren el torneig amb 3,5 punts de 4 possibles. Per arribar fins aquí, els 2 GM han guanyat les seves primeres respectives tres partides, mentre que a la quarta, en la que tots dos s’han enfrontat, han signat taules. Per la seva banda, Vidal (Gerunda) ha demostrat estar en gran forma, vencent als MF Renteria i Alonso en la 3a i 4a ronda, cedint només unes taules contra el fort MC del Figueres Àlex Pinsach.

A mig punt els segueixen el MI Jorge González i el MC Jordi Serra. Els enfrontaments de les tres primeres taules de diumenge a la tarda són: GM Riff-MF Vidal; MI González-GM Muñoz i MI Touzane-Serra.

A la 4a ronda han estat molt meritòries les taules del jove jugador del Lleida Ferran Solé contra el MI Juan Mellado i la victòria del MC Jordi Serra contra el MI Julio Hernando.

Grup B

Només el francès Franck Claret i Jesús Buenafe, amb 4 punts tots dos, han guanyat totes les partides disputades, de manera que demà s’enfronten al tauler nº 1.

Els segueixen un nombrós grup de 12 jugadors amb 3 punts, de manera que no hi ha ningú amb 3,5.

Destaquem l’enfrontament que hi haurà demà a la taula 8 entre Ernest Bou (La Bisbal) i Àngel Lázaro (Aragonés), pel fet que, entre tots dos, sumen 175 anys!!, la major part d’ells, dedicats als escacs com a aficionats incombustibles. Tots dos són jugadors habituals de l’Obert de Figueres.

La 5a ronda començarà a les 16:30 h del diumenge a la tarda. Mentre que el Torneig Infantil sub-12 s’iniciarà el dilluns 14 a les 16:30 h, disputant-se dues partides cada dia.

Vista de la sala de joc, amb els GM Muñoz (esquerra) i Campos en primer terme.

Vista de la sala de joc, amb els GM Muñoz (esquerra) i Campos en primer terme.

Figueres, 12 d’agost del 2017

Els comentaris estan tancats.