EL MF ÀLEX VIDAL ENTAULA AMB NEGRES AMB EL Nº 1 EL GM JEAN NOEL RIFF I JUNTAMENT AMB EL GM MIGUEL MUÑOZ CONTINUEN LIDERANT L’OBERT

A la cinquena ronda, el MF del Gerunda Àlex Vidal continua demostrant una gran fortalesa i entaula amb les peces negres contra el nº 1 del torneig el GM francès Jean Noel Riff. Així, ells dos més el GM Miguel Muñoz, que ha entaulat amb el MI del Figueres Jorge González, continuen liderant l’Obert amb 4 punts de 5 possibles. Amb 3,5 els segueixen el mateix Jorge Gonzalez, el MF Alonso –que ahir va superar el GM Campos-, i el MI Touzane, que finalment es va imposar al MC Jordi Serra després que aquest tingués les taules a tocar en una partida on sempre va tenir lleugera avantatge.

Aquests 6 jugadors s’enfronten a la 6a ronda de dilluns a la tarda amb aquesta distribució per ordre de taulers: Muñoz-Vidal, Alonso-Riff i Touzane-González.

Cal destacar el gran torneig que està realitzant també el joveníssim jugador romanès Paul-Alexandru Paraschiv, que amb 3 punts de 5, després d’haver vençut al MF Jordi Cuadras a la ronda 3 i d’haver entaulat contra Adrià Martorell i ahir contra el MI Juan Mellado, s’enfila fins a la taula 5 per jugar, amb negres, contra el MF Jorge Renteria.

Grup B

S’estrenyen les posicions al capdavant del grup B després de les lluitadíssimes taules d’ahir entre els dos capdavanters Claret i Buenafe, que es queden amb 4,5 punts de 5 possibles. Els persegueixen a mig punts els següents 5 jugadors que ahir van aconseguir vèncer les seves partides: Ricard Nadal, Arnau Clot, Jesús Maria González, Abel Lázaro i Marc Juan.

A la 6a ronda destaquen els enfrontaments de les dues primeres taules entre Clot i Claret i entre Buenafe i González.

La 6a ronda començarà dilluns a les 16:30 h de la tarda. Mentre que el Torneig Infantil sub-12 s’iniciarà a la mateixa hora, per bé que en aquest grup sub-12 es disputaran dues partides cada dia a un ritme de joc de 60 minuts més 30 segons per jugada.

Figueres, 13 d’agost de 2017

Els comentaris estan tancats.