EL MESTRE CATALÀ DEL CLUB D’ESCACS FIGUERES ÀLEX PINSACH VA OFERIR UNES SIMULTÀNIES A DARNIUS EN EL MARC DEL CENTENARI DEL NAIXEMENT DE JOSEP MARIA GIRONELLA

El Mestre Català (MC) del Club d’Escacs Figueres, Àlex Pinsach ha ofert aquest passat diumenge a Darnius una sessió de partides simultànies d’escacs contra 12 taulers. Pinsach va obtenir un gran resultat amb 11 victòries i una sola derrota, malgrat el nivell dels jugadors amb els que es va enfrontar, on hi havia jugadors de Darnius i diferents jugadors federats del Club d’Escacs Figueres, alguns d’ells amb més de 2000 punts d’Elo català.

La sessió es va allargar durant dues hores i mitja i al finalitzar es va oferir un vermut als participants.

Àlex Pinsach és un jugador format íntegrament a l’Escola del Club d’Escacs Figueres, que ha anat progressant fins arribar al primer equip de Divisió d’Honor, en el qual juga des de fa 5 anys. Pinsach ha estat campió absolut de Girona amb 17 anys –ara en té 21-, i ha obtingut 2 podis en sub-16 i en sub-18 al Campionat de Catalunya per edats.

Aquesta activitat s’emmarcava en els actes de celebració del centenari del naixement de l’escriptor Josep Maria Gironella, fill predilecte de Darnius, i que es van inicar al juliol d’enguany i finalitzaran el 31 de desembre de 2017, coincidint amb els 100 anys exactes del seu naixement. Gironella és un dels autors gironins més llegits del s. XX. Els actes estan organitzats per l’Ajuntament de Darnius.

Figueres, 18 de setembre de 2017

Els comentaris estan tancats.