EL CLUB D’ESCACS FIGUERES PARTICIPA AMB UN EQUIP A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EDATS EN MODALITAT PER EQUIPS

Aquesta setmana s’ha disputat a la Pineda (Tarragona) la Final del Campionat de Catalunya d’Escacs per edats en modalitat per equips on el Figueres només hi ha pogut participar amb un equip, donat que el divendres dia 13, les escoles de Figueres tenien curs escolar normal –no feien pont-, i per tant això impedia la participació de més equips sense saltar-se les clases.

L’equip sub-12, ha guanyat 2 enfrontaments i n’ha perdut 4, situant-se a la part baixa de la classificació. Els components de l’equip i els punts respectius de cadascú, han estat: Pep Roura (3), Lluis Compte (1), Pol Pujolar (2) i Jokin Casado (2), d’un total de partides disputad20171014_095028 equip sub-12 Figuereses.

Els comentaris estan tancats.