GRAN ACTUACIÓ DEL MESTRE CATALÀ DEL FIGUERES EMILI COLLS A L’EUROPEU ACTIU DE POLÒNIA

El MC Emili Colls va tenir una gran actuació al Campionat d’Europa d’escacs Actius disputat la setmana passada a Katowice (Polònia).  Emili Colls va totalitzar 7 punts de 11 possibles en un torneig duríssim, en el que es va enfrontar a 7 titulats internacionals, contra els que va aconseguir 3 punts de 7!

Com a resultat més destacat, cal mencionar les taules aconseguides contra el GM búlgar Kiril Georgiev, amb 2653 punts Elo, i que havia arribat a ser el 9è jugador mundial, a banda de ser 3 vegades campió del seu país.

Colls va guanyar 43 punts Elo, i va millorar en gairebé 100 llocs la classificació del seu ranking inicial, quedant en la posició 158 d’un total de 1181 jugadors !

Figueres,  20 de desembre de 2017

Els comentaris estan tancats.