EL CLUB ESCACS FIGUERES PARTICIPA AMB 21 JOVES ESCAQUISTES EN EL CAMPIONAT ACTIU d’EDATS DE CATALUNYA – XV MEMORIAL GARCIA ILUNDAIN

Aquest cap de semana, s’ha celebrat a Manresa el CAMPIONAT ACTIU d’EDATS DE CATALUNYA – XV MEMORIAL GARCIA ILUNDAIN, en honor al jove GM català d’enorme talent que va morir l’any 2002 amb només 31 anys. El torneig va comptar amb la participació de més 300 joves escaquistes de Catalunya, dels quals, una gran representació, 21, formaven part del Club d’Escacs Figueres.

La participació més destacada la va obtenir l’equip sub-8 que va assolir el quart lloc. Àngel Osses va fer 5 punts de 8 partides, Bogdan Bosch 4 punts i Ziyang Chen 3 punts. En aquesta categoria el Figueres presentava 7 escaquistes, essent el club que més jugadors hi aportava.

A la categoria sub-10 els més destacats varen ser Lluc Crespo i Jaume Roqué amb 4 punts. El Figueres també hi presentava 7 jugadors, els mateixos que el LLinars.

En sub-12 el més destacat va ser Jokin Casado amb 4,5 punts.

A sub-14 Aleix Mallol va obtindre 4,5 punts i Laura Viñolas 4 punts. Mentre que a sub-16 –categoria que es jugava en un únic grup sub-20-, Oliver Pérez, amb 4,5 punts, no va poder reeditar el títol de campió aconseguit brillantment l’any passat.

Figueres,  20 de desembre de 2017

Els comentaris estan tancats.