ÈXIT DEL FIGUERES “A” A LA COPA CATALANA QUE REPETEIX TÍTOL ABSOLUT DE GIRONA PER QUART ANY CONSECUTIU

Gran actuació del Figueres B que obté la quarta plaça absoluta i es classifica per la final de Preferent

Classificació

El Figueres A s’ha proclamat campió absolut de la Fase Girona de la Copa Catalana per quart any consecutiu. La competició s’ha celebrat aquest diumenge a Olot, com l’any passat i ha comptat amb el mateix número d’equips, 28, igualant el récord d’equips  participants aconseguits el 2017. Probablement hi havia jugadors de no tant nivel com l’any passat i això sumat a la bona actuació del Figueres A, ha permès una victòria més folgada que fa un any, aconseguint 7 victòries de 7 partides i un total de 23 punts de 28 possibles, deixant a 3 punts a l’Hostalric A, de la categoria preferent que ha estat l’equip revelació.

Els 4 components del Figueres A han estat: el MI Jorge Gonzalez, el MC Jordi Serra el MC Óscar Baños i el MF Eduard Ibañez, els mateixos que el 2017 i tot i que els 4 han jugat a molt bon nivel, el jugador més destacat ha estat Ibañez amb 6,5 de 7 possibles.

Un dels resultats més destacats ha estat la victòria a la darrera ronda contra el Gerunda A per 4 a 0.

El Figueres B, de Preferent també ha fet un gran paper, quedant sots campió de la categoria i 4t absolut –l’any passat va ser 7è- amb 4 victòries, 1 empat i dues derrotes. El nou jugador del Figueres Albert Pau, amb uns impressionants 7 de 7 ha estat el jugador més destacat. També hi han participat Emili Colls, Albert Negre, Angel Cuevas i Carles Falgueras.

El tercer equip del Figueres, el C, de Preferent, ha estat 13è, amb 3 victòries, 3 derrotes i un empat. Jaume Viñas, amb 5 de 7 ha estat el més destacat. L’han acompanyat Robert Carles Alvarez, Josep M Vilanova Angel Gutiérrez i Pep Roura.

L’equip E, format íntegrament per jugadors sub12, ha fet 9 punts de 28, amb 3 empats i deixant 2 equips darrera seu a la classificació. Ha estat format per Sergio i Gonzalo Pano, Pol Pujolar i Jokin Casado. Aquest darrer, amb 4 punts de 7 va fer la millor puntuació de l’equip.

Inici de la Lliga Catalana el proper cap de semana

El proper cap de setmana, s’inicia la lliga catalana on el Figueres A jugarà a la máxima categoria, Divisió d’Honor, a casa contra el Lleida, el dissabte 20 a les 16:30 h, a la seu de la Fundació Clerch i Nicolau del carrer Nou. El Lleida és un rival directe i és probable que en el Figueres debuti algún dels nous fitxatges.

Matx Figueres A (esq) contra Figueres B

Matx Figueres A (esq) contra Figueres B

El Figueres A, campió absolut per 4t any seguit: MI Gonzàlez, MC Serra, MC Baños i MF Ibàñez

El Figueres A, campió absolut per 4t any seguit: MI Gonzàlez, MC Serra, MC Baños i MF Ibàñez

Figueres, 15 de gener de 2018

Els comentaris estan tancats.