DOMINI ABSOLUT DEL CLUB ESCACS FIGUERES A LA FASE PRÈVIA DEL TORNEIG CALCULIN, AMB VICTÒRIA FINAL PER A JOKIN CASADO

Ha finalitzat a Figueres la fase prèvia del Torneig Calculín, on hi han participat més de 60 joves escaquistes. Si el Figueres ja era el club amb més participació, amb gairebé el 50%  dels inscrits, la classificació final ha reflectit encara un major domini on entre els cinc primers classificats, quatre han estat del C.E. Figueres

El guanyador ha estat Jokin Casado del Club Escacs Figueres amb 6 de punts, amb un joc molt seriós on només ha cedit dues taules. També molt bon torneig del segon classificat Arnau Vilà (Figueres) amb els mateixos punts i millor sub-10. Triple empat a 5,5 punts del tercer al cinquè classificat, on els desempats van donar el tercer lloc al jugador Daniel Fernandez (Gerunda). En quart i cinquè lloc, s’han classificat Pep Roura i David Rodriguez, tots dos del Figueres.

També bones actuacions de Lluís Compte i Nerea Pastor amb 4,5 punts. Pol Pujolar, Lluc Crespo, Aniol Pibernat, Oriol Mención, Bogdan Bosch i Marc Bartra van totalitzar 4 punts de 7 possibles.

Es classifiquen dos jugadors per categoria per jugar la fase final a la seu del Club Escacs Llinars, club organitzador, que tindrà lloc a partir del 19 de maig durant 4 dissabtes consecutius. Hi hauran els 8 millors de cada categoria provinents dels 4 torneig de les fases prèvies que s’han disputat arreu de Catalunya, on jugaran un tancat a 7 rondes.

El Club Escacs Figueres estarà representat per Jokin Casado a sub-12, Arnau Vilà a sub-10 i Jan Pol Osses a sub-8.

Jokin Casado del Figueres, campió del Calculín.

Jokin Casado del Figueres, campió del Calculín.

Els comentaris estan tancats.