EL FIGUERES SUB-12, DESPRÉS DE PROCLAMAR-SE CAMPIÓ DE GIRONA, ACONSEGUEIX SER 3er DE CATALUNYA A LA FINAL A 8 CELEBRADA AQUEST CAP DE SETMANA A FIGUERES

S’ha celebrat aquest cap de setmana la Final de Catalunya per equips sub-12, amb la representació dels 8 millors equips de Catalunya. El Figueres estava classificat com a Campió de Girona i el Santa Eugènia com a segon, mentre que l’Alt Empordà-Peralada ha pogut participar gràcies a alguna renúncia i ha estat el club organitzador. El torneig ha tingut lloc a la Catequística de Figueres, amb sistema eliminatori, quarts de final, semifinal i final.

L’equip sub-12 del Club Escacs Figueres ha estat composat per Arnau Vilà, Jokin Casado, Pep Roura, Ferran Escriba i David Rodriguez, obtinguent una meritòria tercera plaça.

A la primera ronda el resultat va ser Figueres 2,5-Mollet 1,5. Amb aquesta victòria el Figueres accedia a la semifinal, i obtenia el dret a lluitar pels podis.

A la segona ronda el Figueres perdia 1 a 3 contra el Paretana –que a la fi seria el campió-. En aquest matx els campions de Girona no varen estar massa encertats ja que dues partides amb avantatge decisiva varen caure al final a favor dels rivals.

Així doncs el Figueres lluitaria pel tercer lloc contra l’Alt Empordà-Peralada. Aquest matx el va guanyar el Figueres per 3 a 1, assolint un merescut 3er lloc.

La final la van disputar el Paretana i el Llinars, empatant 2 a 2 i quedant campió de la categoria el Paretana per millor desempat.

El jugador més destacat del Club Escacs Figueres va ser Arnau Vilà guanyant les 3 partides disputades, amb un molt bon joc.

Figueres, 14 de maig de 2018

Els comentaris estan tancats.