TRET DE SORTIDA A LA 19ª EDICIÓ DE L’OBERT INTERNACIONAL D’ESCACS DE FIGUERES MIQUEL MAS AMB FORÇA CANVIS

El XIX Obert Internacional d’escacs de Figueres Miquel Mas, s’ha iniciat aquest passat dijous a les 16:30 h a la nova ubicació d’enguany, el Centre Cultural El Molí de l’Anguila de Figueres. 62 participants prenen part al grup absolut –que fusiona els grups A i B d’anteriors edicions-, mentre que dilluns 13 d’agost començarà la 7a edició de l’Obert Sub-12. En total s’arribarà als 100 participants.

Enguany hi ha pocs titulats internacionals cosa que permetrà que els premis importants estiguin a l’abast de jugadors locals i gironins. En total es repartiran entre els dos grups més de 3000 eur en premis.

Entre els màxims favorits per aconseguir el títol hi ha el Mestre Fide (MF) santaeugenienc, actualment jugador de l’Olot, Àlex Vidal, el Mestre Internacional (MI) del Figueres Olivier Touzane, o el MF lleidatà i habitual del torneig de Figueres, Ferran Solé, de només 17 anys. Entre els jugadors locals, el MC Emili Colls és el més ben posicionat.

Figueres, 9 d’agost del 2018 

Els comentaris estan tancats.