EL MF ÀLEX VIDAL, EL MI OLIVIER TOUZANE I FRANCESC PARRAMON, LIDEREN AMB 4 PUNTS DE 4 L’OBERT DE FIGUERES MIQUEL MAS

Després de les 4 primeres rondes, Àlex Vidal, Olivier Touzane i Francesc Parramon lideren l’Obert Internacional de Figueres amb 4 de 4.  Ahir dissabte, en l’únic dia amb doble ronda, es van imposar respectivament a Emili Colls, David Lorca i Ferran Solé, això sí amb molta lluita al tauler.

Està sent un Obert amb molta igualtat, on tots els jugadors s’esforcen al màxim i posen en molts problemes a jugadors més consolidats i de nivell teòricament superior. Per exemple ja a la ronda 1, el jugador de la Bisbal Manuel Morales va posar en moltes dificultats al número 1 de l’Obert, el MF Àlex Vidal, en una partida molt llarga, de les últimes d’acabar. Finalment però Vidal va imposar la seva major experiència.

En canvi, ahir a la 4a ronda sí que hi va haver algunes sorpreses. Les més destacades, la victòria de Jaume Viñas davant Albert Pau, tots dos del Figueres, la mateixa victòria del jugador del Gerunda Parramon, davant el fort MF Ferran Solé, o les taules de Guim Estruch contra el número 9 del rànking Miquel Castells al tauler nº 4.

També cal destacar a la jove jugadora figuerenca Laura Viñolas que està progressant molt i a la doble ronda d’ahir, va entaular al matí amb Alfonso Pérez, i a la tarda va vèncer a Josep Maria Vilanova, un dels seus mestres.

Figueres, 12 d’agost del 2018

Sala de joc al Molí de l'Anguila

Sala de joc al Molí de l’Anguila

Els comentaris estan tancats.