EL MF ÀLEX VIDAL, AMB UNS IMPRESSIONANTS 7 DE 7, HO TÉ TOT DE CARA PER GUANYAR L’OBERT MIQUEL MAS, QUAN MANQUEN DUES RONDES

Dimarts, a la 7a ronda, el MF de l’Olot Àlex Vidal es va desfer del jugador del Cardona David Lorca, tal i com havia fet en les 6 rondes anteriors amb tots els seus rivals. Ara se situa líder en solitari, amb 7 punts de 7 possibles, seguit a un punt del MI Olivier Touzane, que ahir es va imposar a Xavier Vilalta. A la 8a ronda, Touzane s’enfronta amb negres al jugador del Gerunda Francesc Parramon, que amb 5,5 és tercer, mentre que Vidal defensarà el liderat contra el jove MF lleidatà Ferran Solé. A la tercera taula s’enfrontaran Nuñez (5)-Castells (5,5) i a la quarta Colls (4,5)-Claret (5).

VII Obert Internacional Infantil sub-12

Dilluns va començar la 7a edició del sub-12, amb gairebé 40 jugadors vinguts d’arreu de Catalunya, alguns d’ells, amb podis aconseguits al torneig Calculín organitzat pel Llinars.

Després de les 4 primeres rondes, és a dir, el 50% del torneig, només dos jugadors han aconseguit guanyar les 4 partides i avui dimecres, a la 5a ronda, s’enfronten entre ells a la taula 1; són Aran Gasull contra Albert Fernández. A la segona taula, l’únic jugador amb 3,5, Màxim Anguera s’enfronta contra Jordi Camprubí amb les peces negres.

Dijous es disputaran les darreres rondes dels 2 grups, a partir de les 9:30 hores del matí. Al voltant de les 14 h s’efectuarà l’entrega de premis al mateix local el Centre Cultural Molí de l’Anguila, on es repartiran més de 3000 eur.

Figueres, 15 d’agost del 2018

Els comentaris estan tancats.