EL FIGUERES “A” CAMPIÓ DE LA COPA GIRONA 2016

EXTRAORDINÀRIA VICTÒRIA DEL FIGUERES A LA FASE GIRONA DE LA COPA CATALANA, CELEBRADA AQUEST DIUMENGE A OLOT

Classificació final

El Figueres A s’ha proclamat campió de manera brillant i incontestable de la fase Girona de la Copa Catalana celebrada a Olot aquest diumenge, aconseguint 20,5 punts de 24 possibles, tres punts i mig més que el Gerunda A i 5 punts més que el Banyoles A.

El nivell dels equips, com l’any anterior, en què també va guanyar el Figueres, era molt alt, amb alguns titulats internacionals com els GM Levan Aroshidze del Banyoles o Javier Campos de l’Olot. Malgrat tot, el Figueres va comptar tots els seus matx per victòries, i la meitat d’ells, tres en concret, els va guanyar per 4 a 0 (contra l’Hostalric A, el Banyoles A i l’Alt Empordà-Peralada A).

A nivell individual, el millor jugador de tot el torneig i l’únic que va fer 6 punts de 6 possibles va ser el MI del Figueres Jorge Gonzalez que va tenir una actuació impecable. També van fer un gran torneig els debutants com a jugadors del Figueres, el MF Eduard Ibañez i el MC Òscar Baños, amb 4,5 de 5 i que en la seva primera participació amb el club ja van aconseguir el seu primer títol. Els MC Emili Colls i Jordi Serra van aconseguir 3 de 4 i 2,5 i de 4 respectivament.

El Figueres C, de Preferent va tenir una bona actuació amb 3 victòries, un empat i 2 derrotes, quedant en 10ª posició i aconseguint també la classificació per a la fase final, en ser l’únic equip de Preferent que hi participava. Àngel Gutiérrez amb 5 de 6 en va ser el més destacat.

Per la seva part, el Figueres E de tercera territorial, va ser el 1er dels 4 equips que participaven en aquesta categoria i per tant es classifica per a la fase final. Rodrigo Murillo va ser el millor amb 3 de 5 jugant en el primer tauler.

En total hi van participar 21 equips, i després del Santa Eugènia, amb 4 equips, el Figueres va ser el club que més equips va aportar-hi, amb 3, juntament amb Gerunda, Olot i Banyoles.

Figueres, 10 de gener de 2016

 

El MI Jorge Gonzalez, millor jugador de la Copa Catalana amb 6 de 6!

El MI Jorge Gonzalez, millor jugador de la Copa Catalana amb 6 de 6!

Els comentaris estan tancats.